FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2014 | PORTA FERRADA KIDS

Dissabte 2 i diumenge 3 d´agost

Gratuït

Plaça del Teatre Auditori
De 18 a 20 h  

Per a la programació d'enguany Porta Ferrada també ha pensat en les famílies i en la diversió dels més petits amb la proposta Porta Ferrada Kids. Aquest racó del festival està pensat perquè els més petits també tinguin accés a les diferents disciplines artístiques.

Sota el concepte Kids es programen diferents activitats: tallers de teatre, audiovisuals i pintura, on els nens podran gaudir de diferents experiències que tindran com objectiu principal apropar als més menuts a l’art.

Tres portes que obren tres disciplines artístiques als mes petits.

Porta a les arts plàstiques: Picasso Dictation

Mentre un conta contes explica una història. Els nens i nenes l’hauran d’anar dibuixant. De tots els dibuixos que es facin es formarà un gran mural.

Aquesta porta obrirà i endinsarà als més petits al món de les arts plàstiques on podran embrutar-se les mans de pintura I deixar la seva empremta a la porta. Donem la possibilitat que a través dels colors, diferents materials, pinzells i teixits, els infants facin volar la seva imaginació.


Porta a l’art audiovisual: Joc de Nens

Una activitat en la que els nens es faran i enregistraran una entrevista entre ells. Un exercici que tindrà lloc en un mini plató en el que els nens i nenes jugaran els diferents rols d’aquest format televisiu, el del periodista i el del entrevistat. Per uns moments els més petits jugaran a ser periodistes. Alhora, com a exercici audiovisual, també s’organitzarà un Joc de Nens. Una dinàmica en la que es dóna una paraula als nens i ells l’han de definir. 


La tercera porta a les arts escèniques: El Teatre

El mateix conte que els nens il·lustraran a través de la porta a les arts plàstiques serà teatralitzat i hauran d'interpretar alguna de les escenes seleccionades. A través d’aquesta porta també es farà un taller de màscara, per a  que els nens experimentin la tècnica i es puguin emportar la màscara com a record.

Hi haurà a disposició dels nens un bagul ple de vestuari i atrezzo, espases, capes, barrets, vestits, etc… Els nens es podran disfressar amb el rol que ells escullin. Un joc teatral que els permetrà somniar i estimar el teatre.

 

Estils: Infantil

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Estrella Damm
  • La Vanguardia
  • schweppes
  • theProject
  • el terrat
  • Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
  • Espai Carmen Thyssen

Festival de la Porta Ferrada

Un festival empordanès, català, mediterrani i europeu.
El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Catalunya. Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.